Välj en sida

GDPR

General Data Protection Regulation

\

Vi värnar om din integritet

 
\

Läs om hur vi lagrar din information

\

Ta bort dina personuppgifter hos oss vid behov

 

General Data Protection Regulation är en EU-förordning som ersatte PUL,  Personuppgiftslagen, den 25 maj 2018. Den nya lagen reglerar hantering av personuppgifter som personnummer, mailadresser, mobilnummer osv. GDPR omfattar inte bara elektronisk information utan gäller också alla papper och dokument som innehåller någon typ av personuppgift. Läs vidare i vår Integritetspolicy nedan. 

Integritetspolicy

Svensk-Spanska Stiftelsen värnar om din integritet och skyddar alla personuppgifter som vi behandlar.

De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv uppger till oss (som personnummer, mobilnummer, mailadress etc). Förutom att vi sparar alla stipendieansökningar i papper i pärmar så registreras dessa uppgifter i vår databas. Vi kan från denna databas skriva ut s.k. beredningslistor inför styrelsemöten samt listor över vilka som har respektive inte har blivit beviljade stipendier. Vi kan även skriva ut brev till sökanden med besked om beviljat eller inte beviljat stipendium direkt från databasen.

Du har självklart rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i vårt register. Du kan när som helst välja att ta bort dina personuppgifter från vårt register – kontakta oss på kansliet monica.trollsas@svespa.se om du har frågor om detta.

Denna Integritetspolicy kommer att revideras under året och finns på den här sidan.

ansökan om stipendium

Har du frågor gällande ansökan om stipendium för studier via Svensk-Spanska Stiftelsen?

Ring oss

Monica Trollsås

070 – 568 80 50

Postadress

Svensk - Spanska Stiftelsen

Grev Turegatan 14

114 46 Stockholm

agsdi-file-pdf

Om våra PDF-Dokument

För att läsa våra ansökningsblanketter på din enhets skärm behöver du Adobe Acrobat Reader. Programmet kan laddas hem gratis från Adobe.